Mások eszközök pedig belső korszerűsítéseken mentek keresztül anélkül, hogy formailag vagy küllemben bármiben is változtak volna, vagy éppen hogy csak az eszköz borító estésének minőségén változtattak.
Arra számítottunk, hogy az iPhone 11 Pro Max elsősorban külső változásokon ment keresztül, melynek része az új kamera.

A 11 Pro Max, a szembetűnő fényképezőgép hatásának ellenére, mégis meglehetősen hasonlóan nézett ki, mint az Iphone két korábbi verziója. Nem tűnt egyértelműnek, hogy indokolt lenne ezt a nagyon drága okostelefont megvásárolni, aztán elég volt csak egy hétig próbára tenni képességeit.
Mitől a jó az iPhone 11 Pro Max?

Először is a legnyilvánvalóbb dolog: A kiváló kamerák!
Az Apple telefonjai mindig is nagyon jó kamerákkal rendelkeztek. Ehhez képets Phil Schiller marketing igazgató megduplázta a kamerák minőségét, kijelentve, hogy a név „Pro” része arra vonatkozik, hogy milyen jó a kamera.
Három 12 megapixeles kamera, köztük egy 2x nagyítást lehetővé tevő teleobjektív és az új, ultra-széles látószögű gyakorlatilag már fényképezőgéppel, 120 fokos látómezővel rendelkező képeket készíthetsz.
A telefon fantasztikus munkát végez a színek kiemelése és a nagy részletek rögzítése mellett, akár még nagyítva is.

Az éjszakai mód zseniálisan működik

Az Apple új módot vezetett be, amelynek során a gyengén megvilágított helyeken készített képek világosabbá válnak. A Google Pixel 3 és a Samsung újabb telefonjainak jellemzőihez hasonlóan nagyon jól működik.

Nagyszerű video funkciók

Az erőteljes A13 Bionic chip, amely az iPhone 11 Pro Max- részét képzi, képes rendkívül jó minőségű 4K-videókat készíteni 60 képkocka / másodperc sebességgel.

Kiváló akkumulátor-élettartam

Az egyik leggyakoribb panasz az iPhone-ok új bevezetésénél legtöbbször az, hogy az Apple vékony alakja hátrányosan érinti az akkumulátor élettartamát. Ezúttal ez nem így van.
Az iPhone 11, amely körülbelül annyira vastag, mint a tavalyi modellek, drámai módon javította az akkumulátor élettartamát. Az Apple azt állítja, hogy az iPhone 11 Pro Max további öt órát bír, hasonló körülmények igénybevételének esetében, mint korábbi társai. Megdöbbentő, de a kijelentés igaznak bizonyult. Korábban amikor órákig csak a telefonodra támaszkodhattál valamilyen feladatnak a megoldásában, feszült pillanatokat jelenthettek azok az alkalmak, amikor nonstop párhuzamosan az akkumulátorod állapotát is kellet figyelned. Most, a 11 Pro Max segítségével, hihetetlen mennyiségű munkát végig tudsz rajta futtatni, vagy navigálni, akár egyetlen feltöltéssel.

Gyorsabb töltés

Az Apple egy 18 W-os töltőegységet tartalmaz a dobozban, az iPhone 11 Pro Max készülékkel, valamint egy gyors-USB-C kábellel. Ezek kombinációjával a telefon nagyon gyorsan töltődik. Az Apple szerint a telefon 30 perc alatt kb. 50% -ot tölt fel, ha ezt a beállítást használod.

Strapabíróbb

Furcsa dologként hangozhat egy olyan telefonról, amelyen elől és hátul üveg van: Az Apple hirdetési kampányt indított, amely felhívja arra a figyelmet, mennyire erős az új Corning üveg az iPhone-on. Igen, úgy tűnik, hogy ezt minden évben elmondja. Néhány korai leejtési teszt azonban azt bizonyítja, hogy ez a telefon valóban olyan üveggel van bevonva, amit korábban sehol máskor nem tapasztalhattál. A készülék ugyancsak vízálló, és látszólag porálló is. Gondoljunk bele, mennyivel jobb érzés lehet a csúnya műanyag tokot mellőzve menni a tengerpartra.
Vissza a cikkekhez