Rólunk

Online marketingesek vagyunk, akik jól csinálják a dolgokat.

Megtekintés

Víziónk


Mi azért dolgozunk az online marketing területén, hogy Önnek ne kelljen ezzel foglalkoznia.

Minden vállalkozás csupán az alaptevékenységével szeretne foglalkozni. A core business-re való törekvés érthető, hiszen az alkotás öröme ebben élhető át, amihez ért, azt csiszolja egyre tökéletesebbre mindenki. De elkerülhetetlen azoknak a területeknek a működtetése is, amelyek támogatása nélkül a core business összeomlana. Ilyen például az értékesítés, a könyvelés, az adózás, a pénzügy stb. A core businessben dolgozók számára ezek a területek sokszor átláthatatlanok, csak púp a hátukon. Ezért célszerű szakemberekre bízni, hogy valóban támogató és ne gátló, visszahúzó területek legyenek ezek. Az értékesítés vitathatatlanul a legfontosabb részlege minden vállalkozásnak, melyből rohamosan növekvő szeletet hasít ki az online marketing. 

Az emberek túlnyomó többsége már nem pusztán képes az online piactérhez kapcsolódni, hanem aktívan használja is. Sokan észre sem vették, hogy egy forradalom zajlott le pár év alatt az értékesítésben, aminek még koránt sincs vége. Azt mindenki belátta az elmúlt 30 év alatt, hogy a könyvelés és az adózás nagyon bonyolult és változó rendszer. (Mi még jobban látjuk, mivel cégünk tulajdonosai aktív könyvvizsgálók voltak.) Azonban az online marketing még ennél is sokkal bonyolultabb és sokrétűbb tudomány, ráadásul folyamatosan változik. A könyvelésben és adózásban a hiányos tudás vagy felületes munka veszteséget okoz. Ha kiderülnek szabálytalanságok, akkor büntetést is kap a cég. Az online marketing ugyanígy működik. A jó munkát a keresőmotorok jutalmazzák, a büntetés pedig a siker elmaradása. 

Csapatunkban megtalálhatók azok a szakemberek, akik minden kérdést meg tudnak válaszolni, és minden igényt ki tudnak elégíteni. (Fejlesztő, szövegíró, linképítő, social média szakember stb…) Önnek csak el kell mondania az elképzelését, és mi megmondjuk, hogy annak a megvalósítása milyen erőforrást igényel, és mennyi idő alatt érhető el a cél. Alapvető értékeink