Weboldal készítés

NÖVELD
A WEBOLDALAD FORGALMÁT, ÉS
AZ ONLINE ELADÁSOKAT

SEO

Ingyenes SEO Auditálás

Budapest, Berlin, Brighton

Weboldal készítés több mint 10 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal…

Egy nem szakmabelinek meglehetősen nehéz megítélnie a weboldal legoptimálisabb megjelenési formáját. Ehhez szakember segítségét javasoljuk, hiszen segítségével fog tudni megszületni egy igazán jól megtervezett, célirányokat szolgáló egyedi weboldal.
Legyen szó kis vagy nagyvállalkozásról, ha még nincs weboldalad, vagy nem érzed meglévő weboldaladat kellően reprezentatívnak, avagy hatékonynak, keresd fel irodánkat és egyeztessük céljaidat. Minden eszköz a rendelkezésünkre áll, mellyel elképzeléseid feltérképezésével, illetve szakmai rálátásunkkal hatékony eredményeket fogunk tudni megvalósítani.

Ha még nem rendelkezel weboldallal, akkor itt az idő, hogy kapcsolatba lépj velünk! Biztos lehetsz benne, hogy a nálunk elkészített weboldalad megfelelően lesz egyszerre látványos és figyelemfelkeltő.

Immáron több mint 10 éves weboldal készítési tapasztalatainkkal pontosan tudjuk, hogy milyen eszközök felhasználásával fogjuk elérni a kívánt eredményt.
Számunkra elsődleges szempont, hogy az elkészítendő weboldal hűen mutassa be vállalkozásod. A pontosan meghatározott vevőkör elősegíti a célirányos online megjelenés elkészítését, mellyel egyértelmű forgalomnövekedés reprezentálható.
A weboldalra látogatók számára az első 7 másodperc meghatározó lehet. Fontos hogy a weboldal kialakítása ne csak a keresési találatok előbbre sorolását eredményezzék, de az olvasó egyből megtalálja amit keres. A túlzsúfolt és szürke tartalom nálunk nem játszik.
Ha velünk dolgozol, látogatóidat egy esztétikusan kialakított, jól működő weboldal fogja várni.

seo ügynökség

Függetlenül a sikeres cégek méretétől, ha egy közös pontot szeretnénk kiemelni, akkor az a legtöbb esetben egy jól irányzott weboldal.

Tehát weboldalt nem az alapján érdemes választani hogy mekkora a cég, hanem hogy mik a tényleges célok.
Profi eredményeket, csak profi célokkal lehet érvényesíteni.

Hogy jobban átlásd a jelen piacon rendelkezésre álló lehetőségek előnyeit és hátrányait, összefoglaltunk néhányat:

Csináld magad

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy számos lehetőség és mód van arra hogy saját magunk is belevessük a honlapkészítés rejtelmeibe, azonban a belefektetett energia és idő sosem fog olyan eredményt hozni mint azok a szakemberek által előállított felület, akik több éves rutinnap, tapasztalatokkal és tudással rendelkeznek, na meg a látásmód egy olyan sajátos alap ami vagy van, vagy nincs. Aki már szakmaként gyakorolja, az szinte biztos hogy rendelkezik azzal.

Ismerősök

Sajnos az ismerős, szívesség és barát alapú termékek egy nem számon kérhető, de kétes eredményt hozó folyamat része, amely végül azzal zárul hogy minket keresnek fel a weboldal szakmai felmérésére, javítására. Természetesen ezeknél az eseteknél a legegyszerűbb, ha egy teljesen új, tiszta lappal indítunk.

Facebook

A céges weboldal mondhatni már kötelező elvárás a partnerektől és természetesen ugyanígy a megrendelőktől, ügyfelektől. Ugyan vannak bizonyos tevékenységgel bíró cégek, vállalkozások akiknek gyakorlatilag nincs szüksége honlapra, azonban egy stabil és jó image bármikor pozitívan stabilizálható egy jó weboldallal. Arról nem is beszélve, hogy bizalmat építünk vele.

Ingyenes weboldal készítés

Valóban léteznek ilyen jellegű megoldások, azonban ezek egyszerű és amatőr egyen variációk, amelyek hiteltelenné tehetik cégük arculatát. Érdemes kerülni az ilyesfajta prestige rontási lehetőséget. Gyakorlatilag egy fokkal, mégpedig annyival jobb a sablon weboldalaktól, hogy ez legalább ingyen van. Sajnos a sablon amatőr, és ismét hiteltelen hatást eredményez még akkor is, ha azt megpróbáljuk átalakítani.

Mi a különbség köztünk és az ingyenes weboldal lehetősége között?

A mi szakértelmünk nem csak egy kiugró esztétikumot garantál, de a keresőoptimalizálás területén szerzett szakmai tapasztalataink révén egy olyan előnyre tud szert tenni a világhálón, amely révén saját vállalkozásod mögé parancsolhatod versenytársait. A potenciális ügyfelek számára elsők között fognak megjelenni vállalkozásod termékei vagy szolgáltatásai. Az ingyenes weboldalaknak egy előnyük van, hogy ingyen vannak. Az ilyen oldalak bizonyos sablonokra építkeznek, aminek eredményeképpen aligha fog érvényesülni a Google vagy más keresőfelületek megannyi algoritmusa között. A kérdésben a válasz: miért vennénk igénybe azt, amit nem muszájból csinálunk, hanem mert érdekünkben áll?
A saját forgalmad érdeke a célirányos megjelenés, az egyedi tartalom és hogy ügyfeleid elsők között vállalkozásodat ismerjék meg.

Weboldal mobilra

A tabletekről és mobiltelefonról megtekintett weboldalak egy teljesen más megjelenési formát igényelnek, mint egy ugyanazon tartalommal bíró, asztali számítógépre megtervezett felület. Napjainkban elengedhetetlen szempontokat kell figyelembe venni már a tervezés legelső pillanatától kezdve. A jelenlegi mutatók szerint a böngészések 70%-a mobiltelefonról történik, így a sokak által olyan nem is fontosnak hitt szempont máris egy olyan fejezetet nyitott a weboldalak tervezésének történetében, melynek figyelmen kívül hagyása felelőtlen vétség lenne.
Szakembereink ezt és az ehhez hasonló aktuális online helyzeteket figyelembe véve dolgoznak azon, hogy megrendeléseink és ügyfeleink száma minél határozottabb ívet mutasson az online módon befolyt megkeresések irányából.

Mire figyelünk oda a weboldal készítés során?
Jól működő belső beállítások
Hatékony keresőoptimalizált tartalom
Egyéni igények
Reprezentatív megjelenés
Felhasználóbarát megjelenés
Könnyű kezelhetőség

Wordpress weboldal

Célunk a hatékony, gyors és dinamikus munka, amellyel minél előbb és minél magasabb színvonalon tudjuk elérni az ügyfeleink célját.
Wordpress-el dolgozunk, ami azt jelenti hogy egy nyílt forráskódú rendszerben tervezzük a munkákat.

Előnye, hogy

gyorsan és az aktuális trendeknek megfelelően tudunk számodra weboldalt előállítani.
Költséghatékony és modern
Az ügyfelek könnyen tudják a továbbiakban is használni
A wordpress egy ideális megoldás, ha a felületed naprakész állapota fontos a számodra.
Az oldal fejlesztése, további bővítése bármikor folytatható

Weboldalakat érintő szolgáltatásaink

Weboldal készítése
Weboldal átalakítása
Weboldal karbantartása
Tartalomszolgáltatás, szövegírás
Keresőoptimalizálás
Grafikai szolgáltatások
Social media management
Tárhely
Tanácsadás

Miért MI?

Nemzetközi honlapkészítési tapasztalatokkal rendelkező csapatunk, rendelkezésére áll minden eszköz ismerete, amellyel weboldalad garantáltan az aktuális trendeknek, és vállalkozásod elképzeléseinek megfelelően készülhet el.
Folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel.
A személyes konzultációnkat követően, folyamatosan tájékoztatást kapsz megbízásod teljesítésének állapotáról, illetve rendelkezésre állást biztosítunk további kérdések, kérések esetén.
Keresőoptimalizálásban való jártasságunk a garancia arra, hogy az általunk elkészült weboldalakat a google is látni fogja, hiszen a feltöltendő tartalmaknál külön igény hogy az a tevékenységedre legelőnyösebb kulcsszavakat (is) tartalmazza, ezáltal előnnyel indulsz a SEO beállításokat illetően. Igény esetén ez természetesen maximalizálható a SEO szolgáltatásunk igénybevetelével.
Hogy a weboldalak minden korosztály számára értelmezhetőek és könnyen kezelhetőek legyenek, figyelembe vesszük azokat a speciális beállítási lehetőségeket is, amelyek révén mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály könnyedén eligazodik rajtuk.
Fejlesztési módszertanunk agilis mivoltának köszönhetően hatékonyan és gyorsan dolgozunk.
Versenyképes árak!
Kiemelkedő minőség!

A weboldal elkészítésére felhasznált összeg megtérülése

A megfelelően összerakott tartalom, ami eléri hogy a keresőkben szűrőként alkalmazott ezt a területét érintő algoritmusoknak megfelelve, a találati listák között minél előrébb szerepelhessen céged weboldala.
Ez gyakorlatilag egy jó szakemberen múlik, ám a weboldal elkészültén túl ez gyakorlatilag egy ajándéknak tekinthető. Egy olyan ajándéknak, ami vevőket, új ügyfeleket hoz Neked. Ezek a vevők pedig mind-mind a befektetett összeg megtérülését fogják jelenteni.

Hogyan tovább?

  1. Kérj árajánlatot, hogy kollégánk felvehesse Veled a kapcsolatot
  2. Igényeidet egyeztetjük, ehhez a szükséges adatokat pedig bekérjük
  3. Szerződés aláírása, illetve az első/teljes részlet teljesítése
  4. Tartalomszerkesztést követően egyeztetünk Veled
  5. Fennmaradó tartalom szolgáltatása
  6. Fennmaradó összeg kiegyenlítése
© Copyright - SEO ügynökség Magyarország