Weboldal készítés

NÖVELD
A WEBOLDALAD FORGALMÁT, ÉS
AZ ONLINE ELADÁSOKAT

SEO

Ingyenes SEO Auditálás

Budapest, Berlin, Brighton

Weboldal készítés több mint 10 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal…

Egy nem szakmabelinek meglehetősen nehéz megítélnie a weboldal legoptimálisabb megjelenési formáját. Ehhez szakember segítségét javasoljuk, hiszen segítségével fog tudni megszületni egy igazán jól megtervezett, célirányokat szolgáló egyedi weboldal.
Legyen szó kis vagy nagyvállalkozásról, ha még nincs weboldalad, vagy nem érzed meglévő weboldaladat kellően reprezentatívnak, avagy hatékonynak, keresd fel irodánkat és egyeztessük céljaidat. Minden eszköz a rendelkezésünkre áll, mellyel elképzeléseid feltérképezésével, illetve szakmai rálátásunkkal hatékony eredményeket fogunk tudni megvalósítani.

Ha még nem rendelkezel weboldallal, akkor itt az idő, hogy kapcsolatba lépj velünk! Biztos lehetsz benne, hogy a nálunk elkészített weboldalad megfelelően lesz egyszerre látványos és figyelemfelkeltő.

Immáron több mint 10 éves weboldal készítési tapasztalatainkkal pontosan tudjuk, hogy milyen eszközök felhasználásával fogjuk elérni a kívánt eredményt.
Számunkra elsődleges szempont, hogy az elkészítendő weboldal hűen mutassa be vállalkozásod. A pontosan meghatározott vevőkör elősegíti a célirányos online megjelenés elkészítését, mellyel egyértelmű forgalomnövekedés reprezentálható.
A weboldalra látogatók számára az első 7 másodperc meghatározó lehet. Fontos hogy a weboldal kialakítása ne csak a keresési találatok előbbre sorolását eredményezzék, de az olvasó egyből megtalálja amit keres. A túlzsúfolt és szürke tartalom nálunk nem játszik.
Ha velünk dolgozol, látogatóidat egy esztétikusan kialakított, jól működő weboldal fogja várni.

seo ügynökség

Függetlenül a sikeres cégek méretétől, ha egy közös pontot szeretnénk kiemelni, akkor az a legtöbb esetben egy jól irányzott weboldal.

Tehát weboldalt nem az alapján érdemes választani hogy mekkora a cég, hanem hogy mik a tényleges célok.
Profi eredményeket, csak profi célokkal lehet érvényesíteni.

Hogy jobban átlásd a jelen piacon rendelkezésre álló lehetőségek előnyeit és hátrányait, összefoglaltunk néhányat:

Csináld magad

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy számos lehetőség és mód van arra hogy saját magunk is belevessük a honlapkészítés rejtelmeibe, azonban a belefektetett energia és idő sosem fog olyan eredményt hozni mint azok a szakemberek által előállított felület, akik több éves rutinnap, tapasztalatokkal és tudással rendelkeznek, na meg a látásmód egy olyan sajátos alap ami vagy van, vagy nincs. Aki már szakmaként gyakorolja, az szinte biztos hogy rendelkezik azzal.

Ismerősök

Sajnos az ismerős, szívesség és barát alapú termékek egy nem számon kérhető, de kétes eredményt hozó folyamat része, amely végül azzal zárul hogy minket keresnek fel a weboldal szakmai felmérésére, javítására. Természetesen ezeknél az eseteknél a legegyszerűbb, ha egy teljesen új, tiszta lappal indítunk.

Facebook

A céges weboldal mondhatni már kötelező elvárás a partnerektől és természetesen ugyanígy a megrendelőktől, ügyfelektől. Ugyan vannak bizonyos tevékenységgel bíró cégek, vállalkozások akiknek gyakorlatilag nincs szüksége honlapra, azonban egy stabil és jó image bármikor pozitívan stabilizálható egy jó weboldallal. Arról nem is beszélve, hogy bizalmat építünk vele.

Ingyenes weboldal készítés

Valóban léteznek ilyen jellegű megoldások, azonban ezek egyszerű és amatőr egyen variációk, amelyek hiteltelenné tehetik cégük arculatát. Érdemes kerülni az ilyesfajta prestige rontási lehetőséget. Gyakorlatilag egy fokkal, mégpedig annyival jobb a sablon weboldalaktól, hogy ez legalább ingyen van. Sajnos a sablon amatőr, és ismét hiteltelen hatást eredményez még akkor is, ha azt megpróbáljuk átalakítani.

Mi a különbség köztünk és az ingyenes weboldal lehetősége között?

A mi szakértelmünk nem csak egy kiugró esztétikumot garantál, de a keresőoptimalizálás területén szerzett szakmai tapasztalataink révén egy olyan előnyre tud szert tenni a világhálón, amely révén saját vállalkozásod mögé parancsolhatod versenytársait. A potenciális ügyfelek számára elsők között fognak megjelenni vállalkozásod termékei vagy szolgáltatásai. Az ingyenes weboldalaknak egy előnyük van, hogy ingyen vannak. Az ilyen oldalak bizonyos sablonokra építkeznek, aminek eredményeképpen aligha fog érvényesülni a Google vagy más keresőfelületek megannyi algoritmusa között. A kérdésben a válasz: miért vennénk igénybe azt, amit nem muszájból csinálunk, hanem mert érdekünkben áll?
A saját forgalmad érdeke a célirányos megjelenés, az egyedi tartalom és hogy ügyfeleid elsők között vállalkozásodat ismerjék meg.

Weboldal mobilra

A tabletekről és mobiltelefonról megtekintett weboldalak egy teljesen más megjelenési formát igényelnek, mint egy ugyanazon tartalommal bíró, asztali számítógépre megtervezett felület. Napjainkban elengedhetetlen szempontokat kell figyelembe venni már a tervezés legelső pillanatától kezdve. A jelenlegi mutatók szerint a böngészések 70%-a mobiltelefonról történik, így a sokak által olyan nem is fontosnak hitt szempont máris egy olyan fejezetet nyitott a weboldalak tervezésének történetében, melynek figyelmen kívül hagyása felelőtlen vétség lenne.
Szakembereink ezt és az ehhez hasonló aktuális online helyzeteket figyelembe véve dolgoznak azon, hogy megrendeléseink és ügyfeleink száma minél határozottabb ívet mutasson az online módon befolyt megkeresések irányából.

Mire figyelünk oda a weboldal készítés során?
Jól működő belső beállítások
Hatékony keresőoptimalizált tartalom
Egyéni igények
Reprezentatív megjelenés
Felhasználóbarát megjelenés
Könnyű kezelhetőség

Wordpress weboldal

Célunk a hatékony, gyors és dinamikus munka, amellyel minél előbb és minél magasabb színvonalon tudjuk elérni az ügyfeleink célját.
Wordpress-el dolgozunk, ami azt jelenti hogy egy nyílt forráskódú rendszerben tervezzük a munkákat.

Előnye, hogy

gyorsan és az aktuális trendeknek megfelelően tudunk számodra weboldalt előállítani.
Költséghatékony és modern
Az ügyfelek könnyen tudják a továbbiakban is használni
A wordpress egy ideális megoldás, ha a felületed naprakész állapota fontos a számodra.
Az oldal fejlesztése, további bővítése bármikor folytatható

Weboldalakat érintő szolgáltatásaink

Weboldal készítése
Weboldal átalakítása
Weboldal karbantartása
Tartalomszolgáltatás, szövegírás
Keresőoptimalizálás
Grafikai szolgáltatások
Social media management
Tárhely
Tanácsadás

Miért MI?

Nemzetközi honlapkészítési tapasztalatokkal rendelkező csapatunk, rendelkezésére áll minden eszköz ismerete, amellyel weboldalad garantáltan az aktuális trendeknek, és vállalkozásod elképzeléseinek megfelelően készülhet el.
Folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel.
A személyes konzultációnkat követően, folyamatosan tájékoztatást kapsz megbízásod teljesítésének állapotáról, illetve rendelkezésre állást biztosítunk további kérdések, kérések esetén.
Keresőoptimalizálásban való jártasságunk a garancia arra, hogy az általunk elkészült weboldalakat a google is látni fogja, hiszen a feltöltendő tartalmaknál külön igény hogy az a tevékenységedre legelőnyösebb kulcsszavakat (is) tartalmazza, ezáltal előnnyel indulsz a SEO beállításokat illetően. Igény esetén ez természetesen maximalizálható a SEO szolgáltatásunk igénybevetelével.
Hogy a weboldalak minden korosztály számára értelmezhetőek és könnyen kezelhetőek legyenek, figyelembe vesszük azokat a speciális beállítási lehetőségeket is, amelyek révén mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály könnyedén eligazodik rajtuk.
Fejlesztési módszertanunk agilis mivoltának köszönhetően hatékonyan és gyorsan dolgozunk.
Versenyképes árak!
Kiemelkedő minőség!

A weboldal elkészítésére felhasznált összeg megtérülése

A megfelelően összerakott tartalom, ami eléri hogy a keresőkben szűrőként alkalmazott ezt a területét érintő algoritmusoknak megfelelve, a találati listák között minél előrébb szerepelhessen céged weboldala.
Ez gyakorlatilag egy jó szakemberen múlik, ám a weboldal elkészültén túl ez gyakorlatilag egy ajándéknak tekinthető. Egy olyan ajándéknak, ami vevőket, új ügyfeleket hoz Neked. Ezek a vevők pedig mind-mind a befektetett összeg megtérülését fogják jelenteni.

Hogyan tovább?

  1. Kérj árajánlatot, hogy kollégánk felvehesse Veled a kapcsolatot
  2. Igényeidet egyeztetjük, ehhez a szükséges adatokat pedig bekérjük
  3. Szerződés aláírása, illetve az első/teljes részlet teljesítése
  4. Tartalomszerkesztést követően egyeztetünk Veled
  5. Fennmaradó tartalom szolgáltatása
  6. Fennmaradó összeg kiegyenlítése

Weboldalak és befektetések – az üzleti siker egyik kulcsa

Nem meglepő, hogy a modern gazdasági versenyben csak és kizárólag akkor tud érvényesülni egy vállalkozás, ha rendelkezik egy hivatalos weboldallal. Ez mára már elengedhetetlen követelmény, ha nem szeretnénk lemaradni a versenytársakhoz képest, a piaci versenyben. A webfejlesztés mára már fogalommá vált az online marketing berkeiben, melyre még a mai napig sem fordítanak elég nagy figyelmet a vállalkozások, holott igen nagy hasznot lehet húzni belőle.

Óriási előnnyel indulnak azon vállalkozások, amelyek energiát, időt, szakértelmet és figyelmet fordítanak a webfejlesztésre, azokkal szemben, akik ezt nem teszik meg. Túl azon, hogy a trend az, hogy a webfejlesztéssel ma már sok cég, vállalat és vállalkozás foglalkozik, még mindig vannak olyan vállalkozások, akik ezt pusztán csak felületesen, vagy egyáltalán nem teszik meg.

Az eszközök és lehetőségek folyamatosan bővülnek a webfejlesztés asztalán, így az újonnan létrehozott vállalkozások, előszeretettel választják tevékenységi körként a webáruházak létrehozását, ahol vagy egy adott szolgáltatás, vagy egy adott termék érhető el, a potenciális fogyasztók számára. Sokan vonakodnak a webfejlesztésbe történő befektetéstől, hiszen első ránézésre ez egy olyan szakterület, melyhez egy adott cégnél kevesen kompetensek, így az ismeretlentől való félelem miatt sokan nem foglalkoznak a kérdéskörrel, azonban egy nagy hiba, hiszen hosszú távon, egy adott weboldal folyamatos fejlesztése nagy hasznokat eredményezhet a piacon.

Mind a márka ismertsége, mind a potenciális ügyfélkör szélesítése szempontjából, már-már egy elengedhetetlen kellék a vállalkozások életében a webfejlesztés. Az üzleti siker érdekében számtalan pontban lehetne sorolni, hogy miért kifejezetten fontos faktor a webfejlesztés.

A brand hitelessé tétele.

A fogyasztói társadalom tagjai között, nem meglepő módon az a csoport képviseli a többséget, amely visszacsatolást vár egy adott szolgáltatást, vagy éppen terméket forgalmazó szervezettől az ügyben, hogy az eladói felület hiteles, megbízható, valamint professzionális. A figyelem felkeltése után nem szabad, hogy az ügyféllel folytatott kapcsolat hamvába holttá váljon, hiszen ha elveszítjük a potenciális megrendelő figyelmét, vagy komfort érzetét, az a továbbiakban egy adott üzlet meghiúsulásához vezethet. Egy jó webhely pedig elengedhetetlenül nagy kincs annak érdekében, hogy a vállalkozás hitelessé váljon.

Az átlagtól való eltérés fontossága.

Poros és régi, ugyanakkor annál igazabb mondás az, hogy minden márka, szolgáltatás és termék elmesél egy történetet, ám ennek a történetnek valamilyen úton-módon ki kell emelkednie a többi közül a piacon, erre pedig találni kell egy eszközt, hogy sikeres lehessen a folyamat. A létező legjobb platform erre pedig nem más, mint maga a webes felület, hiszen az tekinthető vállalkozásunk arcának. Az analóg eladási technikák ideje már lejáró félben van, egy üzlet homlokzata és a kirakat lassan, de legalábbis a legtöbb esetben a múlté. A fókusz ma már az internetes interakciókra koncentrálódik, éppen ezért fontos, hogy az első benyomás levegye a lábáról a felhasználót. Hogy a projekt sikerrel járhasson, nem lehet jobb eszközhöz nyúlni, mint a webfejlesztéshez. A weboldal, ha profi kezekben van, nem pusztán esztétikailag lesz meggyőzőbb, kívánatosabb a versenytársakkal szemben, ám a  felhasználói élmény is jelentősen növelhető. A határ pedig a csillagos ég a webfejlesztés asztalán, hiszen egy alkalmazás létrehozásával az előny a piacon óriási lehet. A beavatkozás tehát nem csak esztétikai, de felhasználóbarátnak is tekinthető, hiszen a bevált sablonok és unalmas oldalakkal ellentétben, a webfejlesztők képesek létrehozni egy olyan webes felületet az Ön számára, amely egyedien képes tükrözni a webes felület identitását.

A nyitvatartás által előidézett szakaszosság kiiktatása.

Az online és offline vállalkozások között számtalan különbség van, ám az egyik legnagyobb előnye az előbbi formának minden kétséget kizáróan az, hogy soha nem kell kiakasztani az ajtóra a “zárva” táblát – még akkor sem, ha ez egyáltalán lehetséges volna fizikailag. Ellentétben az offline vállalatokkal, melyek bizonyos idő intervallumot tekintve rendszeresen szünetelnek és az ünnepek alatt is zárva tartják üzletüket, a webhely a nap 24 órájában nyitva áll a felhasználók előtt és gyakorlatilag minden típusú ügyfél számára elérhető a világ minden tájáról, minden időben. Potenciális ügyfelei az otthoni kanapéról élvezhetik azt a luxust, hogy megtekinthessék termékeiket vagy szolgáltatásaikat, miközben Ön pihen, anélkül, hogy személyesen kellene válaszolnia a gyakran ismételt kérdésekre, vásárlói érdeklődésekre. A webalkalmazások fejlesztésével ügyfelei közvetlenül kapcsolatba léphetnek a vállalattal, és könnyen felkereshetik azt anélkül, hogy fizikailag el kellene utazniuk a cég helyére, időt és pénzt spórolva meg ezen lehetőség által. Ez lehetővé teszi, hogy márkája folyamatosan elérhető legyen, minden potenciális ügyfele számára, ezáltal jelentősen növelve ügyfélkörét.

A webfejlesztés személyre szabott és igényekhez alakítható.

A webfejlesztés egyik legnagyobb szépsége az, hogy az elvégzett munkák és technikák nem visszafordíthatatlanok, nem irreverzibilisek. A webfejlesztésben kifejezetten fontos a módosíthatóság megléte, hiszen az üzleti életben fontos az, hogy lépést tartsunk a trendekkel, változásokkal. Az online világ ebben is magasan veri az offline marketing technikákat, hiszen egy adott módosítás az arculat tekintetében csak pár kattintást igényel, míg az offline világban végeláthatatlan folyamatok is várhatnak ránk, ha valamit módosítani szeretnénk, amely korábban egy bevált, jól működő üzenetnek számított. Az élet és az alkalmazkodás az online vállalkozások esetében tehát egyszerűbb, mivel  sokkal gyorsabban lehet reflektálni a piaci változásokra.

Azt pedig már régóta tudjuk, hogy az idő, pénz. A személyre szabott webdesign kevesebb rendetlenséget és több olyan elemet is jelent, amelyek a márkájának megfelelő közönséget céloznak meg. A webalkalmazásba való befektetéssel mindig növelheti webhelyét a vállalkozás növekedésével – fokozatosan hozzáadva vagy törölve funkciókat és elemeket. Ez nagyobb fokú irányítást biztosít a webalkalmazás felett, és gördülékeny weboldalt eredményez a munkához, amelyen a bővítés során, természetesen változtathat. A webes fejlesztésekre fordított minden törekvés eredményeképpen, nagyobb számú ügyféllel tud online kapcsolatba lépni, ezzel segítve vállalkozása sikerét.

Egy jó webfejlesztő brigád számos más aspektusból is segítheti a vállalkozását. A jó webfejlesztés egy teljesen optimalizált webhelyet jelent, amely kulcsfontosságú szerepet játszik az értékes keresőmotorok forgalmának vonzásában. A fogyasztók lényegében továbbra is információt keresnek a kulcsszavas keresések használatával a Google-ben és más keresőmotorokban. A megfelelő kulcsszavak és témák webhelyén történő alkalmazása jelentősen elősegíti a látogatók növelését, akikből majd potenciális fogyasztók lesznek.

Webhely forgalom

A webhely forgalma fontos mutatója és hajtóereje az üzleti növekedésnek, és valóban segít abban, hogy a befektetett pénz és idő megtérüljön vállalkozása számára. Szintén örök igazság az üzleti életben az, hogy először pénzt kell költeni annak érdekében, hogy keresni legyünk képesek hosszú távon. Mint minden területen, így igaz ez a webfejlesztéssel összefüggésben is. A kezdeti kétségek hamar eloszlanak, hiszen mérhető és fizikailag látható az az eredmény, amelyet a webfejlesztés eredményeképpen remélünk.