SEO, vagyis a keresőoptimalizálás Budapesten és országosan

SEO, vagyis a keresőoptimalizálás

Mai rohanó világunkban mindenki rövid idő alatt akar sokat keresni, aki saját weboldalt üzemeltet. Miért ne spórolhatnánk a reklámokra szánt összegen oly módon, hogy felkérünk egy szakembert, aki SEO-t, vagyis keresőoptimalizálást használ weboldalunk népszerűsítésére? A SEO-t úgy képzelhetjük el, hogyha az online marketing egy óra, akkor a SEO a 12 számjegy. Ez itt maga az online marketing tudásfája! Ne habozz felkeresni bennünket, mi időt spórolunk neked, és nagyszerű árajánlatot készítünk számodra, még akkor is, ha még magad sem tudod, hogyan lehetne sikeresebb a céged a piacon. Lássuk, mit kell tenned ezért!

Először is: mit jelent a SEO?

Ezt bizony sokan megkérdezik, és sokan próbálják is megválaszolni az interneten. Manapság már nem nehéz magyar nyelvű oldalakat is találni, melyek elkalauzolnak a SEO titokzatos világába – hála az új tudásra szomjazásnak és a világháló folyamatos fejlődésének.

Miért a SEO keresőoptimalizálás a legjobb útja a reklámozásnak?

Mert a SEO igazán naprakész és okos marketingeszköz, melyet alkalmazva az Ön információit, szolgáltatásait, termékeit legjobb módon tudja a vásárlók elé tolni.

Hogy csinálja ezt a SEO?

A keresőoptimalizáló SEO egy tökéletesen működő szűrő, mely kiszűri a konkurenciák közül az Ön vállalkozását és összehozza azt a rákereső ügyfelekkel. Dobogós helyre juttatja az adott vállalkozást, hogy az lehagyja a versenytársakat a mezőnyben. A kis és középvállalkozások számára a SEO nyújtja a legjobb online marketing eszközöket, kiemeli a céget a többiek és a márkák szabványosított termékei közül. A SEO különleges tulajdonsággal bír: a keresők orra elé tolja az Ön vállalkozását és termékeit, még csak nem is kell nyomást gyakorolnia és meggyőznie a vásárlókat, hogy Önt válasszák, tehát szöges ellentétje a szokványos marketingnek, mint a TV, rádió reklámok, szórólapok vagy egyéb online felületek, mert a SEO-val már igényt tartanak az Ön szolgáltatásaira. Önnek csak hátra kell dőlnie, a vásárlók igényei maximálisan ki lesznek elégítve.

A SEO a közvetlen keresőnek adja meg az Ön üzeneteit, így lehetőség van akár személyes üzeneteket is küldeni a kifejezések alapján, vagy különböző ranglistákba sorolni a vásárlókat.

Épp egy kampányépítés közepén vagyunk, a marketingcégeket, közösségi média cégeket és SEO cégeket kereső fogyasztóknak csináltunk egy weblapot a keresési forgalom figyelembe vételével. Leendő ügyfeleink, akik a „SEO Ügynökség Budapest” kifejezésre keresnek rá meg is nézik honlapunkat, meg fogják látni a két szót az entercomgroup.hu címében, melyek a mi stratégiai kulcsszavaink. Azt szeretnénk elérni, hogy ezek eszközölésével az érdeklődő ügyfeleknek keresési igény szerinti ügynökségi segítséget adhassunk Budapesten. Ezzel lehetőségünk adódik leellenőrizni az ügyfelekhez eljuttatott üzeneteket, valamint még több ügyfelet elérni, mint a szokásos short tail „keresőoptimalizálás”, „Marketing”, vagy bármely „Közösségi Média” kifejezésekre.

A SEO költségesebb utánzata a Bing Adcenter és a Google Adwordsnél eszközölt pay per click marketing.

Ha jól alkalmazzuk a SEO-t, tudunk vele adatokat analizálni. Pontos képet ad arról, hány ember látogatta meg honlapodat és ezekből a felhasználókból hányan használtak különböző űrlapokat vagy átirányító telefonszámokat, ezáltal a honlap aktivitásra ösztökél.
Mi őszinték vagyunk ügyfeleinkkel, így megsúgjuk Önnek a SEO gyenge pontját a teljes bizalom jegyében. Sajnos a Google keresési algoritmusait nem lehet előre kiszámítani, kontrollálni, mert több, mint 250 különböző faktorból tevődik össze. Így ha hónapról hónapra csekély számú ügyfél keresi az Ön szolgáltatásait, akkor nincs rá mód, hogy a Google keresők számát növelni tudja az új kulcsszavakkal. A SEO cégektől az a maximum, hogy Önt az első tíz megjelenő találat közé repíti a kulcsszavak használatával. Ha ettől még jobb megoldást kínál fel a SEO cég, akkor az pusztán csak blöff, nem beszélve arról, hogy aki megbízható, az nem titkol semmit: megosztja a szükséges infókat az elért eredményekről.

Mit kell tudni rólunk?

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink 90% át az első oldalra helyeztük fél éven belül a fő kulcsszó kifejezések segítségével. Ügyfeleink nagy átlagban 6:1 ROI-t kapnak SEO szolgáltatásainkon, a kulcsszó kifejezés versenyétől függően. Ha pl egy kulcsszó értéke 100 dollár pay per click, akkor biztos, hogy más cégek is SEO-t alkalmaznak, ezért a verseny kiéleződik. így feltétlen szükséges, hogy egy átlagos kulcsszónál sokkal összetettebb legyen az aduász kulcsszó!

Láthatjuk tehát, hogy ugyan vannak gyenge pontjai a SEO- nak is, mégis ez a leghatékonyabb marketingeszköz.

A SEO használatával térül meg a legjobban a befektetés, így nem csoda, hogy az elmúlt pár évben ez a favorit marketing forma, és ez még csak a jéghegy csúcsa, mint hogy az sem, hogy növekedtek a pay per click és a digitális marketing árkategóriái, így már nem csak a nagyvállalatok úri huncutsága a SEO, hanem a kis és középvállalkozások sikerének is a kulcsa. Ha felkeltette érdeklődését a SEO világa, díjmentes információkkal állunk szíves rendelkezésére!

Röviden, tömören a lényeg:

A keresők legfontosabb feladata, hogy elvezesse a felhasználót a neki legjobban tetsző felületre, tartalomra, és persze mindezt rövid időn belül. Nálunk ez a felhasználó a te céged leendő ügyfele, vevője, az, aki majd a szolgáltatásaidra igényt fog tartani. Vagyis az ilyen formában beküldött keresési lekérdezésekre több, mint 200, a kereső által betáplált tényező dolgozik, hogy algoritmusai alapján a legmegfelelőbb rangsort szolgáltathassa a lekérdezőknek. Ezeknek az algoritmusoknak köszönhetően éri el a SEO, hogy a lekérdező szinte rögtön csak a vállalkozásodat pillantsa meg az elsők között. Egy három tartóoszlopból álló példával tudjuk a legjobban bemutatni, hogy miért fontos cégednek a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás, ami napjaink online marketingjének szinte alapelemévé vált. Úgy kell nézni a szolgáltatások piacát, mint a legkomolyabb versenyt, ahol a te céged is versenyzik, és ahhoz, hogy ő legyen az első, meg kell felelnie pár tényezőnek.